Open sollicitatie – Stage of afstuderen

Gelijk deur

Bij Alpha Deuren zijn we trots op wat we doen en wat we bereikt hebben. Toch zijn we het meest trots op onze mensen, zij zorgen voor ons succes!

Alpha Deuren is een groeiend, financieel gezond, bedrijf. Dit komt door onze ambitie. Deze ambitie bestaat al sinds 1995 door internationaal te opereren vanuit Didam. Hierdoor hebben we een lokaal en laagdrempelig karakter. Dat is de kracht en het succes van Alpha. Met een pragmatische aanpak en duidelijk stip op de horizon blijven we onszelf uitbreiden in Didam.

Onze instelling zorgt ervoor dat iedereen de schouders eronder zet, waarbij humor niet mag ontbreken. We hebben aandacht voor elkaar waardoor jij groeit als persoon en Alpha groeit als bedrijf.

Stage bij Alpha: Stap in de productiewereld

Als stagiair krijg je binnen Alpha de kans om praktische ervaring op te doen in een productiebedrijf. Alpha heeft één locatie, wat het mogelijk maakt om bij meerdere  afdelingen een kijkje in de keuken te nemen. Je zult als stagiair betrokken zijn bij projecten en de dagelijkse gang van zaken en zul je begeleid worden door mensen met ruime ervaring op hun vakgebied.  

De extra's van Alpha

  • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
  • Op loopafstand van station Didam;
  • Extra attenties en activiteiten rond de feestdagen.

Heb je deur zin in?

Benieuwd naar Alpha als jouw potentiële stageplek? Dan is de volgende stap aan jou. Stuur je CV via het formulier hieronder naar Anneloes Jansen. We nemen snel contact met je op om te ontdekken welke stage-ervaring je zoekt. Wie weet nodigen we jou uit voor een kop koffie.

Alpha deuren sollicitatie formulier

  • Max. file size: 64 MB.
  • Max. file size: 64 MB.