Over Alpha Deuren

Alpha Deuren is in 1995 gestart met de productie van hoogwaardige sectionaaldeuren voor industrie en woningbouw voor de handel in Europa. Sindsdien belevert Alpha Deuren succesvol handelaren en ook fabrikanten van sectionaaldeuren in meer dan 30 landen. Van belang in onze benadering van de markt is een klantgerichte, pragmatische en oplossingsgerichte houding met een duidelijke focus op alleen de vervaardiging van deuren waar Alpha Deuren sterk en goed in is!

Elke deur is maatwerk

We leveren internationaal probleemoplossende producten voor in elke situatie waarin isolatie, lichtinval, snelheid of gebruiksfrequentie belangrijk zijn. Elke deur is maatwerk, waardoor klantwensen zoveel mogelijk gerealiseerd kunnen worden.

Alpha deuren onderscheidt zich door hightech productiefaciliteiten verdeeld over 53.000 m2 bedrijfsoppervlak, een onderscheidend en compleet leveringsprogramma, een heldere werkwijze, scherpe prijzen en snelle levertijden. Die aanpak werkt, tot op de dag van vandaag.

Jaarlijks vinden ruim 75.000 deuren hun weg naar opdrachtgevers in meer dan 30 landen. Tevreden klanten voor wie wij graag een wereld aan nieuwe mogelijkheden openen: dat is de wereld van Alpha Deuren International.

“Alpha Deuren levert Private Label”

“Bij voldoende aantallen ontvangt onze klant de  producten met zijn eigen logo erop.”

Sustainability for now and tomorrow

Als toonaangevende fabrikant van industriële sectionaaldeuren zetten wij ons in om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. De productlevenscyclus toont Alpha’s ‘sustainable business practices’ die we toepassen om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Doeners met een hands-on mentaliteit

Wij geloven in een hands-on mentaliteit en hebben echte doeners in ons team. Alle medewerkers – verdeeld over tien afdelingen – richten zich op het bestelproces en dragen daarmee bij aan de hoge klanttevredenheid.

Zo efficiënt mogelijk werken, dat is de werkwijze die gezamenlijk toegepast wordt. ‘Denken in mogelijkheden’ noemen we dat bij Alpha Deuren. Zo ontwikkelen we samen steeds intelligentere productiemethoden en blijven we tot op de dag van vandaag groeien.

Samen bouwen aan succes, met ambitie en een lach.

Alpha Deuren is groeiend dankzij onze ambitie. Deze ambitie bestaat al sinds 1995 door
internationaal te opereren vanuit Didam met een lokaal en laagdrempelig karakter. Dat is de kracht en het succes van Alpha. Met een pragmatische aanpak en een duidelijke stip op de horizon blijven we uitbreiden in Didam.

Onze instelling zorgt ervoor dat iedereen zijn schouders eronder zet, waarbij humor niet ontbreekt. We hebben aandacht voor elkaar waardoor jij groeit als persoon en Alpha groeit als bedrijf.

Werken bij Alpha. Deur naar jouw toekomst.